In de media


06-02-2019 in de Arnhemse Koerier (voorstelling bij de Arnhemse Kinderboek winkel)Publicteit Tubantia 17 aug 2018 t.b.v voorstellingen Berkelfestival.
Rol als Joodse moeder (Fam. Levi) in de film MirrewinterEnkele artikelen m.b.t het poppentheater.

Bornse Courant 07-09-2017 (Cursus POP-gepast en POP-gepast-PLUS)

     

Artikel Achterhoek Nieuws Berkelland 2 mei 2017.


  

Artikel Tubantia 12-04-2017 mbt de cursus 'Popgepast!' in Kulturhus Borne.


Artikel Zwartsluis actueel 10 dec 2016

           

“Net als vorig jaar is het weer een druilerige dag,” verzucht organisator Ewout Kroes namens de Stichting Zwartsluizer Botter ZS13. “We vonden het zonde dat de Winterfair dit jaar niet doorging en daarom hebben we besloten om zelf toch een aantal activiteiten te organiseren. Mensen weten inmiddels dat de Winterfair elke tweede zaterdag van december gehouden wordt en als er dan een jaar tussenuit valt, dan doet dat het evenement geen goed. Het is wel moeilijk om een gevarieerd programma neer te zetten zonder alle sponsoren, maar we hebben denk ik toch een leuk programma samengesteld. Of we quitte spelen weet ik niet, maar zo niet: jammer dan.”

Het programma bestaat onder andere uit de kerstbomen- en oliebollenverkoop, waarvan de opbrengst geheel naar de laatste fase van het restauratieproject van de ZS13 gaat. Verder zijn er talloze kraampjes met lekkernijen, zoals glühwein en snert, en ook kan men oude ambachten bewonderen. Er worden verschillende scheepstechnieken getoond en de kinderen kunnen broodjes bakken boven een knapperend vuurtje. De echte sfeermaker is misschien wel troubadour Peter Dupont, die onafgebroken kerstliederen zingt, zichzelf begeleidend met zijn accordeon. Om 16.00 was het vervolgens tijd voor het Arida Poppentheater. In een goed gevuld Botterhuus luisterde jong en oud naar het verhaal over een zeeman wiens botter doormidden brak en aanspoelde op een onbewoond eiland. Nouja, onbewoond, laat daar nou toevallig een beeldschone zeemeermin langskomen…

Wanneer het poppentheater is afgelopen, begint het buiten te miezeren. Hierop druipt men af naar de tent op het terrein, waar Popkoor HoorHaar uit Zwolle een divers scala aan popliederen ten gehore brengt. Van Anouk tot Adele en van Sam Smith tot Taylor Swift: het dameskoor is van alle markten thuis en doet al snel vergeten dat het buiten vies koud geworden is. Ondanks het tegenvallende weer was het toch een geslaagde en bovenal gezellige dag!

Artikel Tubantia 01 Febr. 2016 Voorstelling 'Mama kwijt' tbv Stichting 'From the Ground Up' Nepal. Ism Diana Koeleman (Keuzesmederij)

     

Vermelding (17-02-2015) Achterhoeks Nieuws deelname aan Ouder, Jeugd en Kindbeurs 21 Febr 2015 Borculo.
                         

Artikelen Stentor en Tubantia winnende wagen (wagenvoorstelling) optocht OranjeFeest Geesteren Juli 2014.
WinterWonderland 2013