OP BESTELLING GEMAAKT.


Op bestelling maak ik graag voelkussens, 'helpende handen', poppen en theaterpoppen. Deze middelen kunnen ingezet worden bij de zorg voor mensen met dementie, een (verstandelijke) beperking en / of stoornissen. Ook wanneer je als coach, hulpverlener, schrijver bv graag een (therapeutisch) pop wil kijk ik graag met je naar de mogelijk heden.


Inmiddels op bestelling mogen maken voor onder andere Livio, Careaz, De Posten, Zozijn, Mio Mondo, De Lichtenvoorde etc.


Tyltyl zorgenvriendje.

Tyltyl het zorgenvriendje. Hij is er om jouw zorgen op te eten. Ik ben een heel speciale en unieke zorgeneter die speciaal voor jou gemaakt is om je te helpen jouw zorgen te verwerken. Wordt je gepest omdat je, net als ik anders bent dan anderen? Heb je ruzie met mamma, papa of vriendjes? Ben je bang in het donker? Maak je geen zorgen, TYLTYL (het zorgenvriendje) is er voor jouw! Jouw TYLTYL Jouw eigen zorgen eter! Wat voor een probleem je ook hebt: maak gewoon een tekening of schrijf het op. Hierna steek je het papier in mijn mond, doe je de rits dicht en ik eet jou zorgen op, waardoor jij je vast alweer beter voelt. Jouw vriendje wordt op bestelling gemaakt en zal uitgroeien tot ongeveer 40 cm.
Handige handen en voelkussens


                                   

                                                     

                                                                                                                                                                              Bekpoppen

   


                                                                 Kleuren monsters (gehaakt, van stof en als bekpop)

Voelkussens

                                    

Overige