WORKSHOP / CURSUS

Inhoud:

AridaPoppenTheater verzorgt workshops en cursussen voor kinderen en volwassenen. Dit kan op een school of binnen een instelling. Tevens is het mogelijk om in het kader van bv een kinderfeestje, aan huis een workshop te volgen. De inhoud van de workshop / cursus wordt afgestemd op de doelgroep en leeftijd.

Tijdens de workshops wordt geleerd om op een eenvoudige manier poppen te maken en/ of ermee te spelen. Omdat het binnen een paar uur plaatsvindt wordt er gewerkt met 'droog' materiaal. Met welke pop de deelnemers aan de slag gaan is gevarieerd en naar wens. Zo kan er gekozen worden uit, stokpoppen, poppekast poppen, tafelpoppen, bekpoppen of zelfs een levensgrote theaterpop. Wordt er gekozen voor een workshop 'poppen maken en spelen' dan kan in overleg gekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Zo kan men de eigen pop showen / presenteren in een 'Pop- Parade' of anhv een gedicht, verhaal verzonnen scene of improvisatie.

Ook binnen het basis onderwijs verzorg ik (bv in het kader van projectweken) workshops / cursussen op maat.


Hier onder een overzicht van de bestaande workshops en cursussen.


In de cursus ' Van poppen maker tot speler 'mama kwijt' geven de deelnemers een heuze voorstelling voor publiek. Het publiek mogen de papa's, mama's, broerdjes, zusjes etc zijn. In de overige workshops spelen de deelnemers voor elkaar. Het beleven van plezier staat altijd voorop. De workshops en cursussen zijn bedoeld voor basisschool kinederen en mensen met een verstandelijke beperking. Een workshop is eveneens uitermate geschikt voor een kinderfeestje, of bv een aktiviteit op een camping.

Naar wens en in overleg zijn er vele mogelijkheden. Vraag er gerust naar.
  

                             

  


                                   


Voorbeelden workshop poppen maken en spelen.